Balıkesir Lama Demir Hadde Ürünü

Lama demir yeni üretilen en sağlam, kaliteli ve en dayanıklı demir türüdür. Genellikle çelik konstrüksiyon ile ana taşıyıcı oluşturan binalarda kullanılır. Lama demir temel ana taşıyıcı olarak kullanılır. Standart olarak üretilen ölçü boyu 6 ile 12 metre arasındadır. Atahan Demir Haddecilik ve Ferforje olarak siz değerli müşterilerimize Balıkesir ili merkezli olmak üzere hizmet vermekteyiz. Haddecilik sektöründe tüm ihtiyaçlarınız için bizlerle iletişime geçebilir özel üretimlerinizi de sipariş verebilirsiniz.

Devamını Oku..

Balıkesir Yuvarlak Demir Hadde Ürünü

Hadde Ürünleri kategorisinde yer alan YUVARLAK DEMİR malzemesi alımlarınız ile ilgili olarak; tüm seçkin markaların TSE, DIN, BS, ISO vb. tüm standartlarında ve normlara uygun ürünlerini Ayhan Atahan Haddecilik Ferforje Demir San.Tic.Ltd.Şti. olarak sizlere en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sağlamaktayız. 

Standartlara uygun olarak imal edilen bu malzemeleri, siz değerli müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre paketlenmiş olarak, perakende ve toptan olarak teslim etmekteyiz.

Hadde ürünleri ölçü ve ağırlıklarında ölçü (mm) ve et kalınlığı(mm) değerlerine göre birim ağırlıklarında değişkenlik gösterdiğini  dikkate almak durumundasınız. İş sağlığı ve güvenliği açısından seçimini yaptığınız ürünün mukavemet ve statik değerlerine göre en uygun olan kesiti ve et kalınlığındaki malzemeyi seçmelisiniz.

Sözleşmelere uygun ve zamanında teslim prensibiyle hareket eden Ayhan Atahan Haddecilik Ferforje Demir San.Tic.Ltd.Şti. inşaat sektöründen çelik konstrüksiyon uygulamalarına pek çok sektörde çok farklı kullanım alanları olan bu hadde ürünlerini güncel fiyat listelerini dikkate alarak en hesaplı şekilde sizlere fiyat teklifi olarak sunmaktayız. 

Hadde ürünlerini kullanım alanına uygun olarak belirli büyüklüklerde siparişlerinizde, imalat imkanı var ise istenilen ölçüde üretimi de yapılabilmektedir. Tüm seçenekler ve stok durumu ile ilgili herzaman çağrı merkezimizi 0 266 239 52 64 arayabilir ve en uygun fiyat seçenekleri alabilirsiniz. 

Devamını Oku..

Balıkesir Kare Demir Hadde Ürünü

Kare Demir Profiller, yapılarda, güvenlik ızgaralarında, nakliye sektöründe, mobilya sektöründe ve genel imalat ürünlerinde kullanılır. Doğru ekipman kullanıldığı sürece bu ürünlerin kesme ve delme işlemleri kolayca yapılabilir. Daha küçük boyutları ise kaliteli bir testere kullanılarak kesilebilir.

 

Kare Demir profillerin kaynak özellikleri oldukça iyidir. Kare demir profil ölçüleri aynı zamanda farklı şekillerde ihtiyacınıza yönelik olarak karşınıza çıkabilmektedir.

Devamını Oku..
tr_TRTurkish